Meseország - Girl óriás falmatricaszett

Átmenetileg elfogyott
26 990 Ft
Részletek

Ez a különleges falmatrica szett Lengyelországban készül egy kis manufaktúrában a legnagyobb gondossággal egyedileg, nem tömeggyártásban. 

A matricával az erdei állatvilág szereplői lépnek be gyermeked szobájába: egy őzike, melynek az orrára épp egy pillangó száll, egy sünike, aki a harangvirág alá bújt el, nyulacskák, akik vadvirágot gyűjtenek és a bölcs bagoly, az erdő őre. A kompozíciót számos virág és erdei növény egészíti ki. 

A készletben lévő állatok magassága:

- őzike 60 cm

- 2 db nyúl 35 cm-es

- bagoly 25 cm

A terméket készítő kis manufaktúra a gyártás minden szakaszában, a nyomtatástól a vágáson át a csomagolásig, gondoskodik arról, hogy a matricák minősége a legfontosabb címzettnek, Önnek és gyermekének tetszen.

A termék kizárólag tanúsított alapanyagokból készült, környezetbarát, tanúsított festékpigmentek nyomtatásával. A terméket készítő házaspár is két kicsi szülője, akik tudják, mennyire fontos ez.

A matricák egy speciális ragasztó poliészter szövetre készülnek. Ez az anyag sokkal nemesebb, mint a népszerű olcsó falmatricák. Szerkezete egy nagyon finom szövet anyag. 

Sima felületekre, például falakra, bútorokra, ajtókra van tervezve.

Mérete: 100x100 cm

Hogyan kell alkalmazni a matricát? 

- A felületet, amelyre a matricát felragasztjátok, meg kell tisztítani a portól, zsírtól és egyéb szennyeződésektól, amelyek hátrányosan befolyásolhatják a termék felragadását.

- A frissen festett vagy festett felületeket legalább 4 hétig hagyni kell száradni.

Adatok
Cikkszám
395918