50

Meseorszag óriás falmatrica készlet

Elfogyott
26 990 Ft 
13 495 Ft
Kezdete: 2023.11.13   A készlet erejéig!
Kedvezmény 50
Megtakarítás 13 495 Ft
Részletek

Ez a különleges falmatrica szett Lengyelországban készül egy kis manufaktúrában a legnagyobb gondossággal egyedileg, nem tömeggyártásban. 

A matricával az erdei állatvilág szereplői lépnek be gyermeked szobájába.

Ez egy nagyon finoman festett sorozat egy szép történetet mutat be az erdei barátok életéről. Megtalálható benne egy gyönyörű vörös róka egy kis verébbel a hátán, egy mókuska, aki földimogyorót gyűjtöget, titokban megfigyelhető egy sünike, aki almát ölelget, egy nyuszi, aki pillangóval játszik, és társaik.

A készletben lévő állatok mérete:

- borz  50 cm

- róka  43 cm

- nyúl 30 cm

- mókus 37 cm

A terméket készítő kis manufaktúra a gyártás minden szakaszában, a nyomtatástól a vágáson át a csomagolásig, gondoskodik arról, hogy a matricák minősége a legfontosabb címzettnek, Önnek és gyermekének tetszen.

A termék kizárólag tanúsított alapanyagokból készült, környezetbarát, tanúsított festékpigmentek nyomtatásával. A terméket készítő házaspár is két kicsi szülője, akik tudják, mennyire fontos ez.

A matricák egy speciális ragasztó poliészter szövetre készülnek. Ez az anyag sokkal nemesebb, mint a népszerű olcsó falmatricák. Szerkezete egy nagyon finom szövet anyag. 

Sima felületekre, például falakra, bútorokra, ajtókra van tervezve.

Mérete: 100x100 cm

Hogyan kell alkalmazni a matricát? 

- A felületet, amelyre a matricát felragasztjátok, meg kell tisztítani a portól, zsírtól és egyéb szennyeződésektól, amelyek negatívan befolyásolhatják a termék felragadását.

- A frissen festett felületeket legalább 4 hétig hagyni kell száradni.

Adatok
Cikkszám
931534