Szoptatós párna

 

PIPI, több mint egy szoptatóspárna, az egész család kedvence

 

Egy nemrég született kis új életet táplálni akár szoptatással, akár tápszerrel csodálatosan felemelő dolog, ugyanakkor sokszor embert próbáló feladat, hiszen egy újszülött 24 óra alatt akár több mint 12 alkalommal is igényelheti a táplálást, ezért nem mindegy, hogy milyen körülmények között zajlik.

Ahhoz, hogy kisbabád kiegyensúlyozott legyen, fontos, hogy az etetés mindkettőtök számára egy meghitt, nyugodt együtt töltött idő legyen, amikor teljes mértékben egymásra tudtok figyelni.

A webáruházunkban forgalmazott ergonomikus szoptatópárnák mindkettőtök számára biztosítják az etetés közbeni ideális testhelyzet kialakítását, hiszen a szoptatás sikerét nagyban befolyásolja, hogy milyen testtartásban szoptat a kismama, illetve hogy a babának és a mamának kényelmes-e az adott pozíció.

Szoptatós párnáinkat tápszeres táplálás esetén is ugyanúgy használhatod, mint szoptatáskor, hiszen ebben az esetben is ugyanolyan fontos mindekettőtök számára a kényelmes testhelyzet.

A kisbaba táplálásakor egy megfelelően elhelyezett szoptatóspárna tehermentesíti a nyak-, kar- és vállizomzatot, emellett kényelmes tartást és tökéletes alátámasztást biztosít a baba számára.

A szoptatós párna (kismama párna, terhességi párna, baba-mama párna) nemcsak a szoptatást teszi kényelmesebbé, hanem már a várandósság ideje alatt is nagy segítségedre lehet. Mivel a szoptatós párna oldalról alátámasztja a pocakot, így oldalfekvésben is kényelmesen tudsz aludni, valamint a láb alátámasztására is kiválóan alkalmas.

Kínálatunkban többféle ragyogó színben és mintával találsz szoptatós párnát. Reméljük, hogy lesz olyan szopipárna, amelyet ha meglátsz, rögtön beleszeretsz.