Babatörölköző

Pihe-puha kényeztetés

Babatörölközőink szuper nedvszívó és hihetetlenül puha bambusz frottírból készülnek. A természetes bambusz speciális  szálainak köszönhetően antiallergén, gombaellenes és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkeznek és a pamutnál 60%-kal gyorsabban gyorsabban száradnak. Miért érdemes kiváló minőségű babatörölközőt választani?

 

Fürdetés után, amikor kiemeled gyermeked a vízből, le kell itatni a nedvességet a babáról. Azonban a csecsemők bőre érzékeny, ezért különös gyengédséget igényel. Ezért érdemes a kifogó törölközőnél a bambusz anyagot választani, amely az egyik legpuhább természetes anyag nagyon magas nedvszívó képességgel.

Elég ha a babatörölközővel a fürdés után csak betakarod a gyermeked és puhán minden helyen hozzáérinted a bőréhez. A bambusz törölköző pedig elvégzi a dolgát, és a víz gyorsan felszívódik az anyagba.

 

Babatörölköző vagy kifogó?

 

Az általunk forgalmazott babatörölköző kifogó is egyben, melynek lényege, hogy fürdetés után a babád egész testét be tudod bugyolálni vele. A kapucnis törölköző tetejét a baba fejére tudod helyezni, így nem fázik a gyermek feje és könnyebb is törölgetni, mivel nem tud lecsúszni a babatörölköző. A bambusz babatörölköző jóleső meleget nyújt azonnal a babának, ráadásul hihetetlenül puha is.