ÚJ

Premium Collection 100% Natural Merino gyapjú pólyatakaró - Warm beige

Premium Collection 100% Natural Merino gyapjú pólyatakaró - Warm beige
Premium Collection 100% Natural Merino gyapjú pólyatakaró - Warm beige
Premium Collection 100% Natural Merino gyapjú pólyatakaró - Warm beige
Premium Collection 100% Natural Merino gyapjú pólyatakaró - Warm beige
Premium Collection 100% Natural Merino gyapjú pólyatakaró - Warm beige
Premium Collection 100% Natural Merino gyapjú pólyatakaró - Warm beige

Prémium kollekció.

Luxus minőségű, meleg babatakaró 100% új zélandi merinó gyapjúból, mely a legfinomabb gyapjú a világon, nem szúr, így újszülött kortól ideális.

Rendkívül puha és könnyű takaró, négyzetes alakú, így a baba pólyázására is alkalmas újszülött korban, később hagyományos takaróként használható.

Vászon zsákba csomagolva.

28 990 Ft
Részletek

A legnagyobb gondoskodás minden évszakban

 

Ha fontos számodra, hogy természetes, organikus anyagból legyen kisbabád takarója. Ha nem szeretnél aggódni, hogy kisbabád fázik vagy esetleg melege van. Ha szeretnéd, hogy babád nyugodtan és hosszan aludjon és kipihenten ébredjen. Akkor válaszd ezt a prémium minőségű a merinó gyapjú babatakarót!

 

Meleg, bolyhos és puha egyszerre, segíti a hőszabályozást, nyáron hűt, télen fűt. Egész évben tökéletes megoldás. Lélegző, antibakteriális és UV szűrő tulajdonsággal rendelkezik.Igazi alapdarab minden kisbabás családban.

 

 


 

 

Mitől különleges a merinó gyapjú?

 

A merinó juhok olyan körülmények között élnek, amelyek között az általunk ismert bárányok nem élnének túl. Azokon a területeken, ahol előfordulnak, a hőmérséklet a téli -20 foktól a nyári 30 fokig terjed. Az ilyen zord körülmények között való túlélés érdekében a merinót a természet különleges gyapjúval ruházta fel. A merinó szálak úgy épültek fel, hogy hideg időben melegen tartsanak, meleg időben pedig lélegezzenek és hűtsenek.

 

A merinó gyapjú egy légáteresztő anyag, amely véd a túlmelegedéstől. Tökéletes a nyári napokra is és különbözik a hagyományos gyapjútól. A merinó gyapjú gyengédebb és sokkal jobb, mint a hagyományos gyapjú. Rendkívül rugalmas és könnyen keverhető. Ezért szúrhat a normál gyapjú, a merinó gyapjú pedig nem.

 

Ez a merinó gyapjú takaró nagyon könnyű, finom és puha. Nem szúrja a bőrt. 100% természetes. Nincs más szál, amely ennyire meleg és működőképes lenne. Télen megőrzi a meleget, de a merinó gyapjú egész évben tökéletes!

 

A merinó gyapjú tulajdonságai

 

  • 100% természetes rost: A merinó gyapjú természetes szálból készül. A juhokat természetes és ökológiai élőhelyeken tenyésztik. Szabadon legelnek Új-Zéland és Ausztrália dombjain.

 

  • 100%-ban megújuló és biológiailag lebontható: mindössze néhány évbe telik, mire visszabomlik a földbe.

 

  • A merinó gyapjú elvezeti a nedvességet: felszívja a test nedvességeit és elpárologtatja az anyagon kívül.  Még ha a takaró nedves is lesz, a gyermek nem érzi. Ez az oka annak, hogy a merinó gyapjú ideális alapréteg a bőrhöz közeli sportruhákhoz is. A nedvesség felszívó és kibocsátó képessége a piacon az egyik legjobban lélegző rosttá teszi.

 

  • A merinó gyapjú hőszabályozó tulajdonságokkal rendelkezik: kényelmes hőmérsékletet tart fenn, meleg napokon hűvös, hideg napokon melegen tart. Ez nagyon fontos a kisbabák számára, akik nem képesek szabályozni testhőmérsékletüket. Testük gyorsabban melegszik fel és hűl le, mint a felnőtteké.

 

  • A merinó gyapjú szagsemlegesítő: minden kellemetlen szagot elfed és mosáskor kienged. Ritkán kell mosni. A merinógyapjú izzadságállónak is bizonyult, felszívja a verejtékmolekulákat.

 

  • A merinó gyapjú tűzálló: kémiai szerkezete bizonyítottan tűzálló. A 225°C-on meggyulladó pamuttal ellentétben a merinógyapjú nem gyullad meg, ha el nem éri az 570-600°C-ot. A merinó gyapjú nem olvad meg, így soha nem tapad a bőrhöz.

 

  • A merinó gyapjú blokkolja az ultraibolya sugarakat és természetes UV szűrőként szolgál:  tökéletes védelmet nyújt a nap ellen, így a legjobb választás a friss levegőn való tartózkodáshoz.

 

  • A merinó gyapjú antibakteriális és gombaölő tulajdonságokkal rendelkezik: a juhokból előállított viaszok erősen antiallergén hatásúak. Védelmet nyújt a por és a poratkák ellen, így allergiásoknak, asztmásoknak is kiváló.

 

  • A merinó gyapjú gyűrődésmentes: mikroszkópos szinten megfigyelhető, hogy minden gyapjúszál olyan, mint egy tekercs rugó, amely hajlítás után visszanyeri természetes alakját. Nincsenek bosszantó ráncok.

 

  • A merinó gyapjú szennyeződésálló:  természetes védőrétege megakadályozza a foltok felszívódását. A merinó gyapjú természetesen antisztatikus, így nem vonzza magához a port és a szöszöket.

 

A 100%-os merinó gyapjú nagymértékben javítja az alvás minőségét.

 

A merinó gyapjú takaró alatt aludni rendkívül élvezetes és pihentető. A merinó rost aktívan szabályozza a hőmérsékletet. Megvéd minden alvó babát a túlmelegedéstől és a test lehűlétől. Egész évben kellemes hőmérsékletet biztosít, és jó alvást biztosít.

 

Mérete: 90x90 cm

Anyaga: 100% természetes merinó gyapjú

 

A fonal a Woolmark tanúsítvánnyal rendelkezik, amely garantálja a gyapjú legmagasabb minőségét.

 

A takaró ökológiai pamutzacskóba van csomagolva, így egy különleges babaváró ajándéknak is ideális.

 

Lengyelországban készül.

 

 

 

 

Ápolási javaslat

 

A 100% merinó gyapjú takarót ritkán szükséges tisztítani.

 

Kímélő, 30 fokos meleg vízben történő kézi mosást ajánlunk. Mosáshoz használj kímélő gyapjúmosószert. Szárítsd vízszintesen fektetve! Csak nagyon alacsony fokozaton centrifugáld! Ne szárítsd hőforráson, pl. szárítógépben, radiátoron vagy napon! 

 

Takaróink mosógépben is moshatók, de csak a "gyapjú" programmal. Ez azonban nem az általunk javasolt mosási mód, mert nem tudjuk ellenőrizni, hogy a mosógépedben a gyapjúprogram megfelel-e a merinó gyapjú követelményeinek, így annak negatív hatásaiért nem vállalunk felelősséget. Mosógépben csak saját felelősségre mosd a merinó gyapjú babatakarót!

 

Adatok
Méret
90 x 90 cm
Anyag
100% természetes merinó gyapjú
Gyártó
My Memi
Cikkszám
945378